Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?  

We versturen jouw bestelling binnen de 2 dagen. Bij Bpost is het wat drukker dan normaal dus hou daar zeker rekening mee. Op maandag is ons kantoor gesloten dus bestellingen geplaatst in het weekend & op maandag zullen op dinsdag verwerkt worden & woensdag geleverd.

Zodra je pakket ons kantoor verlaat, ontvang je hierover een mail. Ook zal je de dag van verzending een mail ontvangen van Bpost met daarin een tracking code. Zo kan je gemakkelijk uw pakketje volgen.


Moet ik verzendingskosten betalen?  

Wanneer je een bestelling boven de 60 euro plaatst betaal je geen verzendkosten. Plaats je een bestelling onder de €60,00 euro? Dan betaal je 4,5 euro verzendingskosten.

Je kan ook kiezen voor afhaling in de winkel & dan betaal je geen verzendingskosten.


Kan ik mijn bestelling annuleren/wijzigen?  

Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aan orders aanbrengen zodra ze geplaatst zijn. We willen dan ook benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt.

Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Wat nu?  

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om goed de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering.

Heb je geen tracking ontvangen? Mail ons naar info@charlines-closet.be


Volgens tracking werd mijn pakket geleverd maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?

Mail ons naar info@charlines-closet.be. Wij zullen een klacht indienen bij Bpost en zij zullen dit onderzoeken. Van zodra ze nieuws hebben of uw pakket gevonden hebben, zullen ze ons op de hoogte brengen. Wij vergoeden geen verloren pakketjes.

Ik heb een mail ontvangen dat mijn bestelling verstuurd werd maar volgens tracking wordt het nog steeds klaargemaakt door afzender. Hebben jullie dit niet opgestuurd?  

Van zodra je een verzendmail ontvangen hebt, ligt uw pakketje klaar om aan de postbode te geven. Elke dag komt de postbode de pakketjes halen en hij brengt ze dan naar het distributiecentrum. Op dit moment werd er nog niets ingescand. Indien er na enkele dagen nog geen wijziging is op uw track & trace, is er iets misgelopen in het sorteercentrum waar normaal de eerste scan gebeurt. In dit geval moeten we ook een klacht indienen en gaan ze dit onderzoeken voor jou.

Ik heb een bestelling geplaatst en gekozen voor afhaling in de winkel. Wanneer kan ik om mijn pakketje komen?  

Je zal een mail ontvangen van zodra uw bestelling klaar ligt voor afhaling. 
Je kan jouw pakketje afhalen van dinsdag tem vrijdag van 10u tem 16u en op zaterdag van 9u30 tem 14u30. Let op! retourtermijn geldt vanaf het moment dat het klaarligt in de winkel! Dus wacht niet te lang om het af te halen! Vermits we achter gesloten deuren werken, bel je best aan aan de deur.