VAN FACEBOOKWINKEL TOT CHARLINE’S CLOSET

IT ALL STARTED
IN 2012.

Het begon allemaal toen ik afsprak met mijn vriendinnen en we alle drie dezelfde outfit aan hadden. Omdat ik dat soms beu was en vond dat iedereen zowat dezelfde items droeg, ben ik in 2012 met een nieuw concept begonnen: kleren en accessoires verkopen die je niet overal kan vinden. Ik ben toen heel klein begonnen door een paar t-shirts en kettingen te verkopen via Facebook.

De klanten vroegen of ze ook konden passen dus kwam ik op het idee om een kamer in mijn appartement in te richten met een rekje en een pashokje. Zo konden ze op afspraak alleen of met vriendinnen komen shoppen! Het was een zodanig groot succes dat mijn agenda vol met afspraken zat en het eigenlijk beter was om een winkel te openen.

1 JAAR LATER.

In 2013 heb ik dan beslist om een winkel te openen dichtbij het station in Gent. Het succes van mijn winkel groeide en er kroop steeds veel meer werk in. Toen heb ik de beslissing genomen om met mijn part time job te stoppen en volledig voor Charline’s Closet te gaan.

Het was eng en een risico, maar ik heb nooit spijt gehad van deze beslissing. Voor de klanten die niet van Gent waren besloot ik om een webshop te starten en niet meer via Facebook te verkopen.

SMALL BUSINESS, BIG HEART!

Ik ben nu een prille dertiger, gehuwd, mama van twee fantastische kindjes en Charline’s Closet groeit als nooit tevoren. De winkel heb ik doorheen de jaren verbouwd en van stijl veranderd, de webshop geoptimaliseerd maar het gevoel dat je hebt als je bij mij shopt is nooit veranderd. Ik ben nog steeds iemand met twee voeten op de grond, een bescheiden persoon die graag met een ongedwongen sfeer omgaat met haar klanten. Mijn motto is dan ook ‘Small business, big heart’ en daar draait het ook om.